Zwangerschapsmassage

De zwangerschapsperiode is een mooie tijd waarin veel verandert in het lichaam van de (aanstaande) moeder. De lichamelijke verandering zorgt helaas ook voor vele ongemakken. Naast persoonlijke aandacht kan zwangerschapsmassage hierbij verlichting geven. De zwangerschapsmassage is een rustige, ontspannende massage. Door deze ontspannende werking biedt de massage verlichting bij verschillende " milde" klachten die tijdens de zwangerschap kunnen ontstaan. Denk aan rugpijn, verminderde bloedcirculatie, hoofdpijn, beenkrampen en vermoeidheid. Je mag een zwangerschapsmassage ontvangen vanaf 14 weken zwangerschap tot aan de bevalling. Maar ook in de periode van ontzwangeren kan een massage nog heel heilzaam en prettig zijn. Behandeling pas ik aan op de klacht die je hebt. De behandeling wordt gegeven of liggend op je zij of zittend op een stoel.


Rebozo Techniek

Zwangere vrouwen vinden het vaak een verademing als een ander hun zware buik even voor ze draagt, door hem voorzichtig een stukje op te tillen in de rebozo. De massagetechnieken met de rebozo (draagdoek uit Guatamala) kunnen helpen bij bekkenklachten, rugpijn en harde buiken. De spieren worden hierbij voorzichtig losgemaakt door het schudden en wiegen met de doek. Een complete lichaamsmassage kan ook: er liggen dan meerdere doeken op een rij waar de vrouw op mag gaan liggen, waarna telkens een deel van haar lichaam wordt gewiegd en ingepakt. Dit ontspant fysiek, maar veel vrouwen vinden het ook mentaal rustgevend om zich letterlijk even helemaal over te geven, te laten dragen en omhuld te zijn. Voor niet-zwangere vrouwen, mannen en kinderen is dit trouwens ook heel fijn. De behandeling wordt gegeven met het speciale rebozodoek comfortabel liggend op de grond met een zachte mat onder je.


Gezichtsreflexmassage

Gezichtsreflex is een diepe, ontspannen, drukpunten massage die werkt op de Chinese meridiaan en acupunctuurpunten in het gezicht. Doordat de verbindingen naar de hersenen veel korter zijn in vergelijking met voetreflex, is het zeer effectief. De behandeling wordt gegeven terwijl je comfortabel op de behandeltafel ligt met een door jou gekozen etherische olie.


Voet- en onderbeenmassage

Een voet- en onderbeenmassage geeft ontspanning, niet alleen in je voeten, die je de hele dag dragen, maar in het hele lichaam. Het zorgt voor een goede doorbloeding en het stimuleert de energiestromen in het lichaam. De behandeling wordt gegeven terwijl je comfortabel op de behandeltafel zit met voorafgaand een warm voetenbad met een door jouw gekozen etherische olie.


Hoofd-, nek- en voetmassage

De hoofd- nek- voetmassage biedt uitkomst voor diegene die geen volledige lichaamsmassage willen hebben, maar toch een totale ontspanning willen ervaren. De massage begint met het ontspannen van het hoofd. Vervolgens worden het gezicht en de oren zacht gemasseerd. Daarna worden de spieren en drukpunten van de nek zacht behandeld. Vervolgens zijn de voeten en onderbenen aan de beurt. Deze worden volgens de Thaise voet- en onderbeenmassage behandeld waarbij ontspannende massagetechnieken worden gecombineerd met meridiaan- en reflexzonetherapie. Hierdoor werkt de massage door in het hele lichaam. De reflexzones in de voeten staan namelijk in verbinding met alle andere delen van het lichaam. Lymfedrainage om vrijgekomen afvalstoffen af te kunnen voeren is onderdeel van de voetmassage. De behandeling wordt gegeven terwijl je comfortabel op de behandeltafel kunt liggen of eventueel zitten.  


Rug-, schouder- en nekmassage

Het komt vaak voor dat spanningen zich uiten in de omgeving van de schouders en nek. Verhoogde spierspanning en pijn kan ontstaan door lichamelijke overbelasting (bijvoorbeeld vaak dezelfde beweging maken, verkeerde (werk)houding, in een onnatuurlijke houding zitten of staan) of mentale overbelasting (bijvoorbeeld hoge werkdruk, werkstress, hoog werktempo, hoge mentale eisen). Een rugmassage met het accent op de schouders en nek verlicht de pijn in deze zones, doordat de spieren worden los gemasseerd en eventuele knopen worden verminderd. Doordat de doorstroming van het bloed in de spieren hierdoor wordt bevorderd, vindt er een snellere afvoer van afvalstoffen plaats. Je zult je schouders en nek weer soepeler kunnen bewegen. De behandeling wordt gegeven terwijl je comfortabel op de behandeltafel ligt met een door jouw gekozen etherische olie.


Gezicht,-en décolletémassage

Een gezichtsmassage werkt ontspannend, vertraagt het verouderingsproces, stimuleert de bloedsomloop, verbetert de gezondheid en het zorgt ervoor dat je met een gezonde gloed mijn salon verlaat.

In het gezicht zitten veel meridianen en acupunctuurpunten. Zachte strijkingen en lichte druk op deze punten zorgen voor minder spanning op voorhoofd, slapen, kaak en kruin. De behandeling wordt gegeven terwijl je comfortabel op de behandeltafel ligt. Uiteraard wordt je gezicht verwend met een op de huid afgestemde olie en warme compressen.


Klassieke ontspanningsmassage

(30 minuten is alleen de achterkant van het lichaam zonder handen en voeten, 60 minuten is met voorkant lichaam, handen en voeten erbij.) De klassieke ontspanningsmassage is één van de oudste massagevormen en tevens de meest bekende. Het doel van deze ontspanningsmassage is het ontspannen van de spieren. Met behulp van verschillende massagetechnieken, zoals strijkingen en knedingen, wordt de doorbloeding in je lichaam verbeterd, de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd en zal de spanning in de spieren verdwijnen. Deze massage kan op diverse delen van het lichaam worden toegepast, afhankelijk van waar de spanning is opgebouwd. Het bevordert de gezondheid, kan klachten voorkomen, vergroot het fysieke en mentale welbevinden, geeft hernieuwde energie en brengt lichaam en geest in balans. De behandeling wordt gegeven terwijl je comfortabel op de behandeltafel ligt en gemasseerd wordt met een verwarmde neutrale olie, desgewenst gemixt met een etherische olie.


Waxen gelaat en oksels

Waxen van gelaat (kaaklijn, wangen, kin, bovenlip, fronszone en wenkbrauwen) en/of oksels. Door het waxen van het gezicht ben je in een handomdraai voor langere tijd verlost van de haartjes. Bij mij kun je bijvoorbeeld je gezicht laten waxen op een uiterst professionele manier. De behandeling wordt gegeven terwijl je comfortabel op de behandeltafel ligt en het geboekte gebied eerst voorbehandeld wordt met 100% natuurlijke producten. Daarna breng ik de wax aan en na het behaalde resultaat zorg ik voor een fijne nabehandeling van het behandelde gebied.


Wenkbrauwen epileren

Samen kijken we naar de vorm van jouw wenkbrauwen en bespreken we jouw wensen. De behandeling wordt gegeven terwijl je comfortabel op de behandeltafel ligt.


Wenkbrauwen epileren en verven

Epileren en verven met gewone wenkbrauwverf in overleg met jou. De behandeling wordt gegeven terwijl je comfortabel op de behandeltafel ligt.


Wimpers

Wimpers verven met gewone verf. De behandeling wordt gegeven terwijl je comfortabel op de behandeltafel ligt.


Eyelash Curl

Wimpers worden gelift en verstevigd met Eyelash Curl. Dankzij de speciale formule worden de wimpers verzorgd en heb je 6 weken lang gekrulde wimpers. De behandeling wordt gegeven terwijl je comfortabel op de behandeltafel ligt.


Eyelash Curl treatment

Zelfde als de gewone Eyelash Curl behandeling, maar dan worden de wimpers geverfd en laten ze de ogen groter lijken.


Check hier de prijzen van alle bovenstaande behandelingen